• MONTAJUL ESTE GRATUIT pentru comenzi cu valoarea de peste 700 lei. Pentru comenzi mai mici de 700 lei montajul costa 20-30 lei/produs. INFO: 0740270079. Efectuam masuratori si montaj la domiciliul clientului in judetul ARGES si imprejurimi.
  • MANOPERA GRATIS (CONFECTIONAREA LA DIMENSIUNILE SOLICITATE) LA TOATE PERDELELE SI DRAPERIILE(indiferent de valoarea comenzii).
  • Ne deplasam cu mostre de materiale la masuratori.

Ne gasiti in CLUJ , cu o mare diversitate de perdele, draperii, precum si toate tipurile de jaluzele, Galeria Comerciala in  IULIS MALL CLUJ  in fata Banci Transilvania , langa standul de stampile , pe mijlocul culoarului galeriei. Telefon Magazin: 0740270079.

PROGRAM : LUNI -DUMINICA:  10:00 -22.00

Efectuam masuratori si montaj la domiciliul clientului in CLUJ NAPOCA, judetul CLUJ si imprejurimi.

In aceasta perioada, MANOPERA este GRATUITA pentru toate modelele de Perdele si Draperii. Detalii la:0740270079
-OFERTA PERDELE SI DRAPERII:

MANOPERA GRATIS (CONFECTIONAREA LA DIMENSIUNILE SOLICITATE) LA TOATE PERDELELE SI DRAPERIILE(indiferent de valoarea comenzii).

MONTAJUL ESTE GRATUIT pentru comenzi cu valoarea de peste 700 lei. Pentru comenzi cu valoarea mai mica de 700 lei montajul se face contra cost.
– OFERTA JALUZELE, ROLETE, STORURI:

MONTAJUL GRATUIT pentru comenzi cu valoarea de peste 700 lei. Aceasta oferta este valabila pentru toate tipurile de produse: jaluzele, rolete, storuri, etc. Pentru comenzi cu valoarea mai mica de 700 lei montajul se face contra cost.

De asemenea efectuam masuratori si montaje in orice localitate din tara, chiar daca nu avem magazin in localitatea respectiva. Detalii pe pagina „Comanda online, telefonic”.

6
Lasa un mesaj

avatar
5 Comment threads
1 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
adminRadu Mitcealupea elisabetaaureliantorok erzsebet Recent comment authors
  Subscribe  
cele mai noi cele mai vechi cel mai votat
Anunță-mă
Coldea Sperants
Oaspete
Coldea Sperants

As dori sa stiu daca aveti jaluzele verticale interioare gata facute. Am avut la geamul de la balcon, de 4 m lungime, 2 bucati de 2 m dar s- au stricat. Ce culori aveti si cat ar costa? Tot asa, 2 bucati de 2 m fiecare. Inaltimea cat este? As prefera sa nu fie pana jos ci doar inaltimea geamului, de cca 2 m.

torok erzsebet
Oaspete
torok erzsebet

Buna ziua!ce fel de jaluzele exterioare aveti!si la ce preti mp.?

aurelian
Oaspete
aurelian

Draperie cod 5205 aveti pe stoc….blackout porotvaliu?

lupea elisabeta
Oaspete
lupea elisabeta

Buna ziua. As vrea sa stiu in cat timp puteti finaliza o comanda si daca pot comanda numai partea de material la jaluzele pentru ca sistemul il am numai ca vreau sa le schimb culoarea si sant cam uzate .Va rog sa mi spuneti daca se poate asa sau numai cu tot sistemul.Masuroatorile mele ar fi la un geam mic lungimea de 89cm si latimea unei jaluzele de11cm /6 bucati. La geamul mare lungimea este de 117cm si latimea unei jaluzele de 11cm/13bucati.Culoare care am aleso este gri cu codul 91

Radu Mitcea
Oaspete
Radu Mitcea

Buna ziua,

Reparati oare si galerii ?