• MONTAJUL ESTE GRATUIT pentru comenzi cu valoarea de peste 1000 lei. Pentru comenzi mai mici de 1000 lei montajul costa 20-30 lei/produs. INFO: 0740270079. Efectuam masuratori si montaj la domiciliul clientului in judetul CLUJ si imprejurimi.
  • MANOPERA GRATIS (CONFECTIONAREA LA DIMENSIUNILE SOLICITATE) LA TOATE PERDELELE SI DRAPERIILE(indiferent de valoarea comenzii).
  • Ne deplasam cu mostre de materiale la masuratori.

Ne gasiti in CLUJ , cu o mare diversitate de perdele, draperii, precum si toate tipurile de jaluzele, Galeria Comerciala in  IULIS MALL CLUJ  in fata Banci Transilvania , langa standul de stampile , pe mijlocul culoarului galeriei. Telefon Magazin: 0740270079.

PROGRAM : LUNI -DUMINICA:  10:00 -20.00

Efectuam masuratori si montaj la domiciliul clientului in CLUJ NAPOCA, judetul CLUJ si imprejurimi.

In aceasta perioada, MANOPERA este GRATUITA pentru toate modelele de Perdele si Draperii. Detalii la:0740270079
-OFERTA PERDELE SI DRAPERII:

MANOPERA GRATIS (CONFECTIONAREA LA DIMENSIUNILE SOLICITATE) LA TOATE PERDELELE SI DRAPERIILE(indiferent de valoarea comenzii).

– OFERTA JALUZELE, ROLETE, STORURI:

MONTAJUL GRATUIT pentru comenzi cu valoarea de peste 1000 lei. Aceasta oferta este valabila pentru toate tipurile de produse: jaluzele, rolete, storuri, etc. Pentru comenzi cu valoarea mai mica de 1000 lei montajul se face contra cost.

De asemenea efectuam masuratori si montaje in orice localitate din tara, chiar daca nu avem magazin in localitatea respectiva. Detalii pe pagina „Comanda online, telefonic”.

8 thoughts on “Magazin CLUJ

  1. As dori sa stiu daca aveti jaluzele verticale interioare gata facute. Am avut la geamul de la balcon, de 4 m lungime, 2 bucati de 2 m dar s- au stricat. Ce culori aveti si cat ar costa? Tot asa, 2 bucati de 2 m fiecare. Inaltimea cat este? As prefera sa nu fie pana jos ci doar inaltimea geamului, de cca 2 m.

  2. Buna ziua. As vrea sa stiu in cat timp puteti finaliza o comanda si daca pot comanda numai partea de material la jaluzele pentru ca sistemul il am numai ca vreau sa le schimb culoarea si sant cam uzate .Va rog sa mi spuneti daca se poate asa sau numai cu tot sistemul.Masuroatorile mele ar fi la un geam mic lungimea de 89cm si latimea unei jaluzele de11cm /6 bucati. La geamul mare lungimea este de 117cm si latimea unei jaluzele de 11cm/13bucati.Culoare care am aleso este gri cu codul 91

Lasă un răspuns