In situatia in care doriti sa ne deplasam cu mostre de jaluzele/rolete la dvs, unati la 0740270079 pentru toate orasele din tara cu exceptia orasului Bucuresti. Pentru Bucuresti sunati la 0741192022.

 

PERDELE/JALUZELE ROMANE (materialele folosite sunt cele de perdele si draperii, pe care le gasiti pe pagina PRODUSE, din meniul de sus)  

Perdelele(Draperii/Jaluzele) Romane sunt de doua feluri:

  • Romane Simple, care, atunci cand sunt lasate in jos, sa acopere fereastra, materialul sta intins(asa cum sunt cele albastre de mai jos)
  • Romane In Falduri, atunci cand sunt lasate in jos, sa acopere fereastra, materialul ramane in falduri(asa cum este cea bej cu design floral)

Pretul se compune din pretul mecanismului + pretul materialului textil. Se poate folosi orice material de perdea sau draperie.

Exemplu de pret: O perdea romana cu dimensiunea 1 m latime si 1,6 m inaltime are pretul 144 lei. Pentru alte dimensiuni cereti o oferta de pret telefonic la 0740270079 sau pe e-mail la contact@perdelesijaluzele.ro

INFO: 0740270079

4
Lasa un mesaj

avatar
3 Comment threads
1 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
briceanu gabrielaSut Reka Erikaadmincristina Recent comment authors
  Subscribe  
cele mai noi cele mai vechi cel mai votat
Anunță-mă
cristina
Oaspete
cristina

buna ziua !am o casa in comuna ghindeni si as dori sa stiu daca va deplasati la domiciliu pt a lua masurile necesare?casa are 4 camere mansarda living si terasa !!va multumesc

Sut Reka Erika
Oaspete
Sut Reka Erika

Buna alte modele la jaluzele romane mai aveti??

briceanu gabriela
Oaspete
briceanu gabriela

buna ziua, se poate comanda la dvs numai partea textila (prinderea in partea de sus se face cu banda arici) ? – model jaluzele romane, ca material un bumbac+poliester de culoare alba